De programmering van Contour 2007 is in handen van Nav Haq, een jonge curator uit Londen. Hij werkte als curator bij Gasworks in Londen en is onlangs aangesteld bij Arnolfini in Bristol. Voordien heeft hij gewerkt voor organisaties als de Whitechapel Gallery in Londen en Spike Island in Bristol. Haq schrijft regelmatig stukken voor tijdschriften als Art Review, Bidoun en Yishu: Journal of Contemporary Chinese Art en is gastredacteur bij Book Works, waarvoor hij een korte reeks van kunstenaarsboekprojecten heeft opgezet.

Sara De Bondt verzorgt het grafisch ontwerp van Contour 2007. Deze jonge, Belgische designer woont en werkt in London waar ze sinds 2003 haar eigen studio heeft. Ze heeft ondertussen een indrukwekkende lijst van opdrachten volbracht voor o.a. Phaidon Press, Victoria and Albert Museum, The British Council, Tate Modern en Design Vlaanderen. Ze is ook geselecteerd als grafisch vormgever voor Kunstencentrum Wiels in Brussel.

www.saradebondt.com

Carl Bourgeois en Tijl Vanmeirhaeghe zijn aangesteld als tentoonstellingsarchitecten. BARAK is een jonge formatie uit Gent die in het oog springt door hun atypische en eigenzinnige architectuur. BARAK tracht op zoek te gaan naar een robuuste, gebouwde vorm die probleemloos weerstaat aan contaminaties en verstoringen, en er meteen haar kracht uit puurt. Weg met de steriele en gladde interieurs waaruit alle leven is gebannen, weg met de open ruimtes die elke definitie of begrenzing uit de weg gaan! BARAK prefereert de kamer met onderbroeken aan het droogrek en speelgoed uitgesmeerd over de vloer boven de lege kamer. BARAK stelt werk tentoon in deSingel in Antwerpen tussen 8 november en 16 december 2007.

www.barak.cc